Онлайн платформа за ефективна само-диагностика,посредством лабораторни тестове за по-добро здраве. Пробите за самите тестове се вземат от самите клиенти в домашни условия.
Събота - Неделя: Closed
+359 88 9774347
office@gogenetic.bg

Related Posts

Title Image

За Нас

Home  /  За Нас

Мисия

Нашата цел е да осигурим на клиенти си по-висока степен на достъпност до съвременните методи за медицинска диагностика, както и да повишим общото ниво на информираност по ключови здравни проблеми, касаещи всеки. Мисията ни е да допринесем за подобряване на качеството на живот и увеличаването на неговата активна продължителност.

За компанията:

Ние сме българска частна компания с фокус върху превенцията като най-добрия известен способ за лечение на всички заболявания. Ние сме сред първите в България, които предлагат точна и леснодостъпна форма на само-диагностика, посредством лабораторни тестове, пробите за които нашите клиенти вземат сами в комфорта на собствения си дом, без да им се налага да посещават лекарски кабинети да си записват час или да чакат на опашки, както и да се подлагат на отнемащи време и не рядко неудобни или притеснителни процедури.

Полезна информация

Независимо дали ще ползвате продуктите и услугите, предлагани тук прочетете нашите информационни страници и ни помогнете да се доближим до изпълнението на нашата мисия.

Нашите продукти:

Нашият основен продукт са специално разработени за целите на съвременната молекулярна диагностика тестови комплекти, посредством които пациентът сам може да вземе пробата за тестът, който си е избрал. Тестовите комплекти са различни за различните тестове от нашето портфолио, което включва молекулярен ДНК тест за HPV (основен виновник за рак на маточната шийка), както и гама от молекулярни ДНК тестове за някои от най-широко разпространените инфекции предавани по полов път. В процес на разработка са и други тестови комплекти за различни молекулярни тестове, а също така работим и по пускане в продажба на някои генетични тестове като генетичен тест BCRA 1 и BCRA 2 за установяване на наследствена предразположеност на организма към рак на гърдата и яйчниците, генетичен тест за риск от заболяване от Муковисцидоза, генетични пренатални тестове, представляващи превантивни решения за бъдещи родители др.
Спецификата на молекулярните ДНК тестове позволява изследване на проби, в които концентрацията на патогена, чието наличие се търси в тях, може да бъде много ниска, което ги прави изключително подходящи за проби, които пациента си е взел сам. Генетичните тестове се правят чрез разчитане на геномния код на ДНК и търсене на изменения, които показват предразположеност на организма към определени заболявания.

Консултации

В раздел консултации предлагаме възможност, да насочим нашите клиенти към квалифицирани медицински специалисти, които да разчетат получените резултати от тестовете, както и да консултират евентуални последващи стъпки за лечение или профилактика, когато това се налага.
Нашите тестове се извършват от сертифицирани лаборатории, при спазване на високи стандартни за осигуряване коректност на резултатите и при пълна анонимност.

Резултати

Резултатите от изследваният се получават на нашия уеб сайт, посредством потребителско име и парола.
В раздел продукти ще намерите набор от продукти, които биха представлявали интерес за Вас и които със сигурност биха подобрили Вашия комфорт и начин на живот. Основен признак на всички продукти в този раздел е превенция срещу широко разпространени здравословни проблеми.